Weeds



Yeni bir diziye başladım , hatta 2. sezona bile geçtim .. Dizimizin adı Weeds ; İki çocuk annesi Nancy , (Mary Louise Parker ) kocasını kalp krizi sebebiyle kaybetmesinden sonra , çocuklarına bakabilmek için geçim derdine düşer .. Fakat , bizim toplumuzda olduğu gibi sigortalı bir iş bulurum bakarım çocuklarıma diyen bir anne değil .. Bu annemiz , ot satarak ailesine bakma yolunu tercih etmiştir ..
Ot dedim ama ; Maydonoz , Marul , Ispanak değil .. Bildiğimiz veya bilmediğimiz (?) , Marihuana (Esrar) satışına başlar .. Tabiki böyle zorlu bir işi tercih ettiğinden dolayı , eğlenceli ve ESRARengiz bir dizi olur ..

Diziyi izlerken ben eğleniyorum , tabiki 2. Sezona kadarlık bölüm adına konuşuyorum , daha sonra ki sezonlarda ne olur bilemem , her an Lost karekteri diziden çıkabilir diye korkuyorum..:)

Ot satma işine kadın eli deyince , otlar pastaların çöreklerin içine koyup satılabiliyor .. Bende izlerken ister istemez özendim , ve annemden otlu birşeyler yapmasını rica ettim , annem de bana ıspanaklı börek yapti .. Yabancilarda ne anneler var yahu , otlu(esrarlı) pasta çörekler yapıyor..:)

Bu arada Mary Louise Parker , Desperate Housewiwes ‘ in Susan Mayer karekteri için teklif almış , fakat elinin tersi ile itmiş , helal olsun.. Devamlı Mary Louise Parker dan bahsediyorum çünkü , ondan hoşlanıyorum ..Çok iyi oyuncu o yüzden.. Yok ya abartiyorsunuz , yaşlı başlı zaten bana olmaz ..:) Orange Country dizisinden birilerini bulun getirin , her türlü evet derim.:)

Evde dolanan hatta ikamet eden birisi daha var , Nancy in ölen kocasının kardeşi Andy (Justin Kirk) ; Patavatsız , esrarkeş , hatunlara düşkün ve en önemlisi komik .. Dizinin en eğlenceli karekteri.. Özellikle kafası dumanlıyken..
2. Sezon un içinde bulunduğumu tekrar ederek , sürükleyici hoş bir dizi olmuş tavsiye edilir ..

Sağlıcakla..

7 adet insan laf söylemiş:

Hayalbemol dedi ki...

Sıkı bir diziye benziyor galiba, bir göz atmak lazım. Annenden tarifi alıp otunu sen koysaydın :P

Darkstar dedi ki...

Lütfen bir göz at , pişman olacağını sanmıyorum ..:)
Sonra hep beraber ailecek yeseydik , bir daha birbirimizi tanımasaydık.:)

Bodrum dedi ki...

ay ya yazını okurken gülmekden alamadım kendimi. yine flash backler yaşadım kafamda otlu böreğe dair.:)))

(bu flash backleri hayalbemoldade yaşıyorum ya..:)))

şu diziyi sölesene bi nerden seyrederiz. çok hoşuma gitti daha şimdiden:)))

aman deyim sen annene otlu kek yaptır tatlıyla karışık daha iyi patlar midenizde:)))))

Darkstar dedi ki...

İleriki zamanlarda flash forward olayina girmeyi düşünüyorum ..:) Bknz. Lost dizisi.

Ben bilgisayarımın ücra köşelerinde buldum , siz nereden bulup izlersiniz bilemem..:)

Haha, Annem den otlu kek isteyince yine malesef , ıspanaklı kek yapıyor , anneme ne zaman ''ot'' desem aklına ıspanak geliyor sanırsam..Yazık bana ..:)

Hayalbemol dedi ki...

bir gün arkadaş kekin içine ot koymuş :), annesi gelen misafirin çocuklarına ikram etmiş. Çocukların annesi, çocuklarının hareketlerine anlam verememiş :))) Ne alaka di mi kekikli-haşhaşlı börek işte :P
BodrumSibel, konuşacak çok şey var sanırım :) Darkstar, sen de az değilmişsin ha :)

Bodrum dedi ki...

flash forward!! hahahah yine güldürdün ya beni yauv:)))

Bodrum dedi ki...

hayalbemol ;

olmazmı ya ama işde dediğim gibi herşey anlatılamıyor malesef. yüksek sansür lazım!!

zati çocuklara gerek yok sanırım onlar doğuşdan......