& Me

Havaların günden güne güzelleşmesi ile değil , iliklerime kadar hissettiğim duygusallığımın ortaya çıkması ile yazın geldiğini hissediyorum.. Yaz gelirken korkuyorum çünkü , hayatımın en önemli hadiseleri hep yazın oldu... Bu yüzden bu yaz , ne gibi süprizlerle karşılaşacağım diye merak içindeyim..

Az önce Marley & Me filmini izliyordum , filmi izlerken duygudan duyguya atladım , o kadar çok duygular arasında geçiş yaptım ki , filmin sonunda ağlıyordum.. Bu kadar kurcalarsam duygularımı bozacağımı biliyordum , ama elimde değil , hala yaramaz bir çocuğum..

Küçükken evlilik denildiği zaman , aklımda hep kız isteme sahnesi canlanırdı.. O kahveyi getiren kız ; lise yıllarıma kadar hep değişiyordu , kimle evcilik oynasam kahveyi o getiriyordu.. :) Lise yıllarımda , yaz aşkı olarak nitelendirdiğim birisi aldı o kahveyi bırakmadı.. Üniversite yıllarıma girdiğim an da yaz kış aşkı olmuştu..Durum ciddileşince hayal kuramadım bir süre .. Sonra hayal ,gerçeğe yaklaşırken , yine hayalim de kahveyi suratımın ortasına atarak o hayalimin , fincanın içindeki bir fal olduğunu anlamamı sağladı ve o da gitti.. Şimdilerde düşünüyorum da, hiç bir insan kahveyi getirmiyor ,durum o kadar vahim ki , annem getiriyor kahveyi , arkadaşlarım getiriyor.. :)Kız istemesinde yanımda olucak ne kadar insan varsa , hepsi teker teker bana kahve getiriyor.. Evlilik denildiği zaman aklıma gelen hayalimin içine ettin(iz) .. :)

Ben Marley & Me den bahsediyorum sanırsam.. Hayalini bile kuramadığım bir evlilik izlediğim için , evlilik konusuna girmişim yanlışlıkla.. Film beni çok etkiledi , Babam & Oğlum izlemiş gibi ağladım..Bundan sonra film isminin arasında ‘’ ve ‘’ görürsem o filmden korkacağım..

The Gathering den bir parça paylaşarak yazımı bitireyim..

Sağlıcakla..

6 adet insan laf söylemiş:

shenem dedi ki...

bu mevsim nie bööledir..nie ayrı bi duygusallık getirir?ben dahil herkesin üstünde bi kıpraşma var bu ara çiçek-böcek-aşk felan:)

Darkstar dedi ki...

Dışarı çıkıp , bir böceğe aşık olacağım galiba :)

Colorful dedi ki...

bende durum böyledir, yani yaz konusu, hayatımın dönüm noktaları hep yaz mevsiminde gerçekleşmiştir.zaten hep yaz insanı olduğumu savunurum :)
filme gelince, bir şans verelim diyorsun yani :)

Darkstar dedi ki...

Yaz meyveleri gibi , yaz insanı..:) Sulu sulu , tatlı tatlı..:)

Adsız dedi ki...

benim de evlilik deyince aklıma "akşam eve çiçekle gelen eş" gelir hep ve tıpkı senin hayalin gibi o eş portresi hep deişir. lise dönemi boyunca biraz saplantılı bi şekilde hep aynı kişiye takılmıştı o hayal ama o da herkeste oluyor galiba =)) geçicek,değişecek diye beklemek lazım eğer sıkıntı yaratıyorsa...

Darkstar dedi ki...

Artık öyle bir hayal oluşmuyor kafamda , ne kadar rahatsız edici bir durum .. Evde mi kalacağım yoksa ? :)