İyi Ki Var

Yaklaşık bir haftadır alkol almadım , kendimle gurur duymuyorum ama..:)Alkol almakta sakınca görmüyorum , sigara içen insan ; sigarada ne kadar sakınca görüyorsa benimki de o kadar..

Alkol beni en iyi teselli eden dostumdur.. Hayatımın en kötü günlerinde hep alkol vardı.. O yüzden , kötü günlerimde yanımda olan birini , iyi günlerim de bırakmıyorum.. Kötü gün dostu değilim ben Alkol ..:)Alkol bu duruma ne kadar seviniyor ne kadar üzülüyor umurum değil ..

Alkol alıp sızmıyorum , alkol alıp kendimi bilmemezlik yapmıyorum , alkol alıp kimseye rahatsızlık vermiyorum , alkol alıp olay çıkarmıyorum.. Sabah kalktığımda dün gece alkol aldığım için pişman olmuyorum , birşeyler yapıp alkolün arkasına sığınmıyorum, yanında duruyorum..:) Fakat alkol alıp mantıksız hareketler yapabiliyorum ama ; ‘’Bu gece yazlığa gidip orda kalalım’’ diyorum , kıçımızın donacağını düşünemiyorum ama.. ‘’Bu mekan beni sıktı , şu mekana geçelim’’ diyorum , yarın sabah parasız uyanacağımı tahmin etmiyorum ..Herzaman karşılaştığım , konuşmaktan kaçındığım birisi , birden çekici gelmeye başlıyor.. :)

Alkol alınca dinlediğim müzikleri pek umursamıyorum hepsi güzel geliyor , ellerim havada ‘’ Hoşgeldin yaaar yüreğime , haydi liliilililiilili ‘’ yaptığımı hatırlıyorum .. İlginç dans figürleri bulup dans ediyorum..Alkol alıp kızlarla kesişiyorum (bu hoşuma gidiyor ),yanıma gelirlerse tersliyorum , ne kadar salağım..:)

Alkol bütün kötü günlerin anası , bütün iyi günlerin çulsuz sevgilisidir , cebimde para bırakmıyor yahu..:)

Şu sıralar , rakı masasında sabahlara kadar muhabbet edesim var.. Havalar biraz daha ısınsın , Arap Şükrüyü ziyaret ederiz.. :)

Anlamlı bir şarkı ile yazımı bitiriyorum..:)

Sağlıcakla..

8 adet insan laf söylemiş:

Colorful dedi ki...

hay allah iyiliğini versin :) şarkıyı dinleyince bi koptum :) ama valla benimde rakı içesim geldi yalan değil :)

Darkstar dedi ki...

Rakı içip ; seviyorum , sevmiyorum yapasım bile geldi.:)

kırmızılı dedi ki...

Alkol böyle birşey işte :)
neyse kendini kaybetmediğin sürece
nema problema ;)

Darkstar dedi ki...

Tabiki canım , kendimi kaybedersem eğlenemem..:)Neyse ben alkol almaya çıkayım.. Alkol aldıktan sonra yorumlarım değişiyor..Sorun yoktur umarım.. :)

Hayalbemol dedi ki...

Bay alkol, takdimimdir :)
Böyle bir Türk filmi vardı bir zamanlar.

Darkstar dedi ki...

:)Evet , varmış .. Büyüklere sordum öğrendim..:)

defne dedi ki...

alkolün dünyada pek bir zararı yoktur ama öldükten sonra kabir azabı yapar.

Darkstar dedi ki...

Sadece alkol kabir azabı yapıcaksa, ne mutlu bize..