Alkol ve Güzellik

Alkolün iyiliklerinden daha önce bahsetmiştim.. Şimdi aklıma daha farklı birşey geldi.. Alkolün , avon malzemelerinden insanları daha çok güzelleştirdiğine inanıyorum..:)

Herhangi bir cafeye gittiğim de , güzel kız vardır çirkin kız vardır.. Cafe de oturduğum süreç içerisin de güzelleşen kız yoktur , bu değişimi görmeyince üzülüyorum.. Fakat içkili mekanlara gittiğim de , yine çevrem de güzel kız ile çirkin kız vardır( İki güzel hiç olmuyor yanımda , hep bir çirkin olucak ..:) ) , fakat mekanda oturdukça , güzelleşen kızlar vardır.. İşte bu olay beni mutlu ediyor.. Kıştan çıkıp , bahara girmiş gibi oluyorum..:) Şöyle olaylar geldi başıma ;
- Canım , bu benim liseden arkadaşım Şirinay
- Merhaba ,(Ben de dolunay :) ) hoşgeldin
( Geçen iki saat içerisin de biralar votkalar içilmiştir , haha huhu gülmeler başlamıştır o anlarda gözüme birisi çarpar ..)
-Canımm , bu bizim masamızda takılan kız kim ,tanıyor muyuz?
-Ay tanıştırdım ya , gecenin başında..
-Şirinay olan kız bu mu?
-Evet
-Aman tanrım ,Şirinay eski sevgilim Hilal olmuş..:)

Burda güzelleşen ben miyim Şirinay mı .. Tabiki Şirinay ..:) Ben erkeğim güzelleşemem..:)

Sadece barda güzel olan kızlar biliyorum.. Bar a girince birden kıza bir güzellik geliyor .. Gökten parlak bir ışık iniyor kıza..Evet biliyorum Bar ın ışığıdır o , ama olsun Bar da güzel oluyor kız..:) Sonra bir arkadaşım geliyor ;
-Kanka şu kızı bana ayarlasana
-Oğlum bu kız da bug var
-Nasıl yani
- Kız ile dışarda görüşmezsin , barda güzel sadece , barda takılcaksan ayarlayım , ama dışarıda da görüşürüm dersen bana haber verme..:)
-Yok abi kalsın , sadece barda güzel olan kızlardanmış..

Bence bu tür kızların hepsi göz yanılgısı , David Copperfield salıyor bunları ortama ..:) Yanlışlıkla , gözümüze aldanıp bar ın dışına çıksak , sonra türlü türlü yalan uydur kıza..:)Ah David seni bir yakalarsam göstereceğim sana kaş göz yanılmasını..:)

Konu ile ilgili sen güzelsin şarkısını uygun gördüm , kusura bakmayın artık..:)(Varr! Zorr! Her akşam bir kaç kadeh atma şeklim var ! Haha )

Sağlıcakla..

6 adet insan laf söylemiş:

shenem dedi ki...

"içelim güzelleşelim" dememişler boşuna:)

Darkstar dedi ki...

Haklısın , güzellik iksiri bence :)

Bodrum dedi ki...

o senin güzelliğinden olmasın:)

bu arada güzelleştiren tek bişey biliyorum 5 yaprağı olan yeşil şeyler..:) vallahi bak klinik deneylerle kanıtlanmış bu şaka deeel yani..

kırmızılı dedi ki...

içelim etraftakiler güzelleşsin demek lazım aslında :)

Bodrum dedi ki...

nerdesin blog sahibi? tatilemi çıkdın ne??

Darkstar dedi ki...

Etrafımdakileri güzelleştireceğim derken o kadar içmişim ki unutmuşum blogu..:)
Geldim Geldim!