Kuku Kuku Pense

Günlerden hangi gün diye sormadığım ve umurumda olmadığı günün tekinde ; Yine evde takılmaca olarak geçiriyorum .. Geçen hafta yakalandığım soğuk algınlığı , hala algınlığnı bana sürdürmekte ..İkimizden biri çok alıngan..

Artık erkenden kalkmıyorum , 12 de uyanabiliyorum , sevinçliyim sanırsam bu yüzden..İşim yoksa zevkini çıkaracağım..Evde olunca odam daha çok dağılıyor .. Tabaklar fincanlar beni yalnız bırakmıyor, her derdimde yanımdalar sağolsunlar .. Bazıları gibi değil..

Role Models filmini izledim , açık söylemek gerekirse , diyalogların hiç biri komik değildi , fakat insanı mutlu edici bir havası var .. Film bittiğinde mutluydum.. Role Models bana yetti yani.. Türk sinemasına gireyim dedim azıcık , Three Monkeys den sonra insanın başka bir yerli yapımı birşeyler izlemesi gelmiyordu ama, böyle olmaz diyip , ‘’Destere’’ izlemeye başladım , Gürcan Yurt ve Peker Açıkalın için tabiki .. Kötü eleştirilerde bulunmak istemiyorum , hoştu güzeldi diyemiyorum , trakya ağzı ile izleyici güldürülmeye çalışılmış..Başarılı olunamamış , ah Gürcan , ne gerek vardı böyle bir şey yazmana !

Şu sıralar televizyonda yeni şeyler keşfediyorum Acun ile kuku açtırma programı var , çok başarılı bence .. ‘’ Benim kukumdan büyük çıkıcak hissediyorum ‘’ , ‘’ Benim kukumda küçük var ‘’ diyalogları ile beni güldürüyor .. Kuku kuku pense elmayı yese arkadaşım Acun arkasını dönse ..



Sağlıcakla..

2 adet insan laf söylemiş:

Üfürükten Prenses dedi ki...

"kukum da büyük var hissediyorum"

oyy oyyy acun okumalı bu yazıyı :P

Darkstar dedi ki...

Bütün program hissetmek üzerine kurulu zaten , o kadar hisli ki duygulanıyorum çoğu zaman , özellikle kukusundan küçük çıkanlar için ..Acun kuku konusunu aşmış bir arkadaşımız onu tebrik ediyoruz..:)